Hermeneutica - comunicari Examene

1. iunie 2016, orele 9.00, Examen Hermeneutica FTB, an 2.

Subiectele de examen le gasiti aici - ftb.

2. iunie 2016, orele 9.00, Examen Hermeneutica FTB, an 2, Restanta.

Subiectele de examen le gasiti aici - ftb.

Indicatii examene de restanta Hermeneutica, 2016

Suportul de curs pentru hermeneutica este pe site-ul www.obinfonet.ro, la linkul http://www.obinfonet.ro/docs/herm/herm_c.pdf. Programa cursului la hermeneutica este la linkul http://www.obinfonet.ro/docs/herm/herm_programa.pdf.

In pregatirea pentru examen este obligatorie citirea cartii lui W. Kaiser si M. DaSilva, Introducere in hermeneutica, tiparita la Logos, 2006.

Pentru promovarea cursului aveti de scris si urmatoarele lucrari de seminar, pe cate o pagina a4, maxim doua pagini, fiecare:

a. Prezentati intelesul primar si semnificatia contemporana a textului din Geneza cap.1-2:1-3.

b. Prezentati cele 4 aspecte ale intelesului unui text, cu privire la Proverbe 31 (Vezi Kaiser / DaSilva, cap. 2-3).

c. Precizati intelesul exegetic si semnificatiile hermeneutice in Tit 1.10-14.

Aceste lucrari de seminar le veti trimite, cu titlu / nume / an, in format pdf, pe adresa obinfonet@gmail.com, la sfarsitul zilei de examen, in acelasi timp cu lucrarea de examen.

Fiti pregatiti pentru un examen cu 2 subiecte, la fiecare, cu doua eseuri. La primul eseu va trebui sa scrieti despre definitii si concepte specifice materiei, la al doilea eseu veti avea un subiect specific de tip studiu biblic.

Dati mesaj pe obinfonet@gmail.com ca sa luati legatura cu mine si sa fixati ziua de examen.

In zilele de examen, veti merge pe obinfonet.ro, la ora de incepere a examenului, la pagina tbnt, la info examene, si acolo vei gasi link spre subiectele de restanta. Daca vi se va cere o parola, veti pune cuvantul 'restanta' (fara ghilimele). Veti avea 24 de ore pentru rezolvarea subiectelor, dupa care le trimiteti in format *.pdf pe adresa obinfonet@gmail.com, dand numele, anul, facultatea, pe fiecare. Formatul *.pdf este preferabil celui *.doc sau *.docx, pentru ca e mai greu virusabil si in mod curent nu poate fi editat de terte parti, decat cu programe specializate.